Using Genius without Interface

General discussion about the ANT+ Trainers

Moderators: mcorn, Tacx Moderator, malfukt, Nasz

Post Reply
andreev_stas
Posts: 1
Joined: Wed Mar 21, 2012 4:49 pm

Using Genius without Interface

Post by andreev_stas » Wed Sep 19, 2012 3:38 pm

Can I use ma Genius trainer without Tacx Interface. Somethin wrong with this interface, but actually I never use it. But TTS does not work till it find Interface. What can I do to use my trainer without this useless Interface?

mcorn
Moderator
Posts: 6039
Joined: Fri Nov 24, 2006 8:55 pm
Location: USA, Seattle, Washington

Re: Using Genius without Interface

Post by mcorn » Wed Sep 19, 2012 5:23 pm

andreev_stas wrote:Can I use ma Genius trainer without Tacx Interface. Somethin wrong with this interface, but actually I never use it. But TTS does not work till it find Interface. What can I do to use my trainer without this useless Interface?
I do not think it is usable in any way without being connected to the Interface and a PC. Attempts to use it without a connection may damage it as well.

The only Tacx VR trainer that I know of that can be used without an interface is the Flow/Imagic.

What's worng with the interface? What are your symptoms. Have you contacted support@tacx.nl about your problem.

Post Reply

Return to “Tacx Bushido/Vortex/Genius/Neo”

Who is online

Users browsing this forum: kminklei and 6 guests