Muj novy I-Magic

Moderators: Tacx support, mcorn, Tacx Moderator, malfukt, Nasz, Jerrry, PeterK

Post Reply
Jerrry
Posts: 27
Joined: Tue Oct 28, 2008 9:27 am
Location: Czech rep.

Muj novy I-Magic

Post by Jerrry » Thu Nov 20, 2008 8:38 pm

Jak uz jsem psal, dneska jsem se pustil do boje s novou hrackou. Hned z prvniho dne vyplynulo nekolik zajimavych zjisteni. Premyslel jsem kam a jak ty informace napsat - nakonec jsem se rozhodl na to vse zalozit jedno vlakno. Pokud by kolem neceho vznikla nejaka vetsi debata, udelame z toho vlastni tema ...

Jerrry
Posts: 27
Joined: Tue Oct 28, 2008 9:27 am
Location: Czech rep.

Naroky na HW - je to jedno ?? :-)

Post by Jerrry » Thu Nov 20, 2008 8:52 pm

.. tohle me pobavilo ... pro IM jsem se rozhodl poridit vlastni PC. Novej stroj, kterej by splnoval vsechny pozadavky. Nechtel jsem se krome trenazeru prat jeste s nejakym starym pocitacem. Takze dneska krome Imagicu dorazil jeste kamarad s novym PC. Docela nadupana vec. Rano ho tu polozil a odjel.

Cela instalace sw Fortius probehla oproti ocekavani naprosto bez problemu. Vse slo jak po dratkach. VSe chodilo jak ma (aspon me se tak zdalo) ... Catalyst, RLV a dokonce i Virtual Reality. Bomba. VYpnul jsem pocitac a prestehoval ho na finalni misto. Zkousim ho zapnout a ... nic ... volam kamaradovi a zjistujeme ze odesel zdroj. Kamarad prijizdi, masinku odvazi a slibuje ze priveze opravenou zitra ...

.. ja se nudim a je mi smutno. Tak vezmu notebook, co tu mam a naprosto bez nejake nadeje instaluju sw Fortius. Vim ze nemam sanci - notebook neni takovy delo a hlavne , nema grafickou kartu s vlastni pameti ...

... nicmene instalace projde, program startuje a .. ano .. vse chodi jak ma ... vcetne VR :-)))) Tak ja nejak nevim jak je to mozny .. asi proto ze nepotrebuju aby to na tom notebooku fungovalo ? :-)

Jerrry
Posts: 27
Joined: Tue Oct 28, 2008 9:27 am
Location: Czech rep.

Post by Jerrry » Thu Nov 20, 2008 8:56 pm

problem se snimacem tepu

Pouzivam hrudni pas od Polaru 725X. Nicmene Catalyst mi ukazoval nejaky divny veci. Chvilicku ten udaj odpovidal, pak vyletel silene nahoru - litalo to mezi 130 (ok) a 190, 220, pak za 136, pak 188 - podotykam ze moje maximalka je odhadem kolem 181 ...

.. pak me zarazilo ze cervena ledka blika i kdyz hrudni pas na sobe nemam. Zacal jsem hledat a nasel - cidlo kadence od Polaru co mam na kole instalovany. Takze jsem to cidlo odpojil a svete div se ... udaje o tepu zacaly fungovat perfektne ...

Jerrry
Posts: 27
Joined: Tue Oct 28, 2008 9:27 am
Location: Czech rep.

divny udaje o Wattech

Post by Jerrry » Thu Nov 20, 2008 9:12 pm

divny udaje o Wattech

Abych si jen nehral, rozhodl jsem se trosku si zatrenovat. Nemel jsem chut na zadny slozitosti, tak jsem si Catalystu udelal vcelku jednoduchej trenink zalozenej na tepovce - v podstate se stridaly 10minutovky 60-70% HrMax a 70-80% HrMax + nejaky zahrati a vyjeti

... vsechno zlaty .. jenom udaje o Wattech mi prisly naprosto _MIMO_. At sem slapal co sem slapal tak se pohybovaly v rozmezi 60-90W. Specialne pri zmene z 70% na 80% jsem se snazil aby tep vyskocil co nejrychleji - jsem poradne zabral - tezkej prevod - vysoka kadence - Watty se ale nijak zvlast nezvedly. Mohu-li pocitove soudit slapal jsem kolem 160 W minimalne - rozhodne ne 70W co to ukazovalo.

Informace o brzde (takovej ten teplomer) byl neustale na minimu - ja jsem zadny sklon nenastavoval ani neprogramoval, takze sklon byl asi 0% a brzda se moc nenadrela. Ale prislo mi, ze pokud neni v akci brzda i_Magic proste neuzna zadnou vasi praci at delat co delate.

PO skonceni "treninku" jsem si cvicne dal kousek demo Mallorky - jakmile se silnice trosku zvedne a brzda zabere, udaje o Wattech okamzite odpovidaji tomu co citim v nohach. Coz ovsem neplati pokud je sklon 0%

Post Reply

Return to “Slovenský”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest