Nelze aktivovat licenci u TTS 2.0

Moderators: mcorn, Tacx Moderator, malfukt, Tacx support, Nasz, Jerrry, PeterK

Post Reply
Mita.Urban
Posts: 1
Joined: Mon Dec 27, 2010 1:27 am

Nelze aktivovat licenci u TTS 2.0

Post by Mita.Urban » Mon Dec 27, 2010 1:42 am

Ahoj chlapi, mam maly problem.. Koupil jsem si Tacx Flow T1680 a k nemu jsem koupil Upgrade T1925 modry.. Resil jsem to podobne jako ostatni lide z Nemecka a sehnal jsem to v Bike24. Vzal jsem si k tomu jen Software 2.0, protoze jsme si rekli s prodejcem, ze zkusime jen 2.0 namisto 3.0, ktery je olepsen hlavne o multiplayer, ktery zatim neplanuji... Nainstaloval jsem software, po vyresenych komplikacich (kdy jsem nektere podpurne aplikace typu .NET, DirectX atd musel instalovat rucne, protoze to z DVD instalace hodilo chybu), ktere jsem nainstaloval rucne, jsem rozchodil software, ale co se mi nepovedlo je aktivovat licenci. Po spusteni jsem zadal licencni klic z CD, ale jakmile dam aktivovat licenci pres net (vypinam proxy, jinak mi to podelalo i zbytek pripojeni na net), tak mi to vyplivne chybu, ze server neodpovida a vyhodi error 3009. Dal pak nemuzu pokracovat, jen dat pouzit demo verzi, ktera me sice pusti do programu, ale mam jen expiracni verzi na 9 dnu. kdyz vsak otevru nasledne spravce licenci, tak tam ta licence je uvedena, i jako funkcni, ale u verze je stale ze je neaktivni a ze ji mam registrovat. a kdyz znova kliknu na registrovat, znova zadam spravne cislo, tak nesezere a pri opetovne aktivaci pres net chodi chybu 3009.
Nevite nekdo co s tim? diky za kazdou radu...

Mita

Radek
Posts: 1
Joined: Sat Oct 22, 2011 2:32 pm

Re: Nelze aktivovat licenci u TTS 2.0

Post by Radek » Sat Oct 22, 2011 2:59 pm

Ahoj, chtěl jsem si nainstalovat Tacx na nový notebook ale nechce mi to vzít klíč? Mám W7 64, co mám udělat aby to vzalo klíč? Děkuji

Post Reply

Return to “Slovenský”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests