Problem so zobrazenim Real Life Videom

Moderators: Tacx support, mcorn, Tacx Moderator, malfukt, Nasz, Jerrry, PeterK

Post Reply
Amino
Posts: 2
Joined: Sat Dec 26, 2009 6:40 pm

Problem so zobrazenim Real Life Videom

Post by Amino » Sat Dec 26, 2009 6:51 pm

Mam problem so zobrazenim RLV.
Uspesne som si nainstaloval Fortius SW 2.03, ale po prejdeni na RLV a vybrani konkretneho videa sa mi zobrazi len uvodne odpocitavanie a screenshot. sice mozem slapat, vsetky ukazovatele sa zobrazuju, ale video sa nerozbehne a je tam len stale staticky obrazok...
Viete mi pls niekto poradit, co mam robit...?

dik

tulenik
Posts: 4
Joined: Tue Dec 22, 2009 6:59 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Contact:

Post by tulenik » Sat Dec 26, 2009 7:12 pm

Aký máš OS?
Najčastejšie je problém s ffdshow resp. bordelom vo video dekodéroch.
Nielen pre účely RLV ale všeobecne prehrávania videa na PC odporúčam najprv odinštalovať všetky dekodéry pod heslom codec packy sú ZLO. VEĽKÉ ZLO.
Potom choď sem: http://www.cccp-project.net/
stiahni Insurgent... vyhľadá zostávajúce konflikty dekodérov a skúsi ich fixnúť (platí obzvlášť pre 32bit platformu)
napokon stiahni CCCPčko - napriek názvu je to fakticky len ffdshow ako dekodér, demultiplexery a prehrávač.
Tu http://www.cccp-project.net/wiki/index. ... =Main_Page
je wiki a v nej troubleshooting guide.
Čo sa týka 64bit supportu tak tam je to trošku viac v plienkach... asi by som skúsil štartovať odtiaľto: http://mpc-hc.sourceforge.net/Vista64.html

Amino
Posts: 2
Joined: Sat Dec 26, 2009 6:40 pm

Post by Amino » Mon Dec 28, 2009 3:43 pm

Dik za hinty.

Ja mam XP. Odinstaloval som vsetky codecy a prehravace a preinstaloval ffdshow a rozbehal som to. Len mi ide len video bez audia.
Je to sice super, lebo video je zaklad, ale to audio by sa tiez hodilo. Nevies, ci sa da audio samostatne nastavit v ffdshow, alebo treba na to zvlast codecy...?

tulenik
Posts: 4
Joined: Tue Dec 22, 2009 6:59 pm
Location: Bratislava, Slovakia
Contact:

Post by tulenik » Sat Jan 02, 2010 10:11 pm

aj decoding audia je spracovaný ffdshow... treba si prejsť nastavenia
audiostopa by mala byť mp3, skúsim ti to overiť

Post Reply

Return to “Slovenský”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest