bedste set-up på Win7 64bit

Moderators: malfukt, Tacx support, JörgenJ, mcorn, Tacx Moderator, Nasz

Post Reply
tacxlund
Posts: 34
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:28 pm

bedste set-up på Win7 64bit

Post by tacxlund » Tue Jun 28, 2011 5:21 pm

Hej alle,

Har nu fået en pc m win 7 64bit, og ville gerne høre jeres erfaringer med Tacx softwaren.

Jeg forstår at gl Fortius software ikke kan bruges på 64bit systemer, så hvad bruger i istedet...?

På forhånd mange tak for svar :)

clucking
Posts: 504
Joined: Tue Dec 30, 2008 5:55 pm
Location: Denmark

Post by clucking » Tue Jun 28, 2011 10:13 pm

Hej,

Eneste mulighed med Win 64 bit er softwaren TTS som i nyeste version hedder TTS 3.4. Du køber version 3.0 og opdaterer den efterfølgende til ver. 3.4.

Mvh...Claus.

tacxlund
Posts: 34
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:28 pm

Post by tacxlund » Wed Jun 29, 2011 10:51 am

clucking wrote:Hej,

Eneste mulighed med Win 64 bit er softwaren TTS som i nyeste version hedder TTS 3.4. Du køber version 3.0 og opdaterer den efterfølgende til ver. 3.4.

Mvh...Claus.
Mange tak for svar, så er det jo egentlig meget enkelt.... :) Jeg må på jagt efter TTS.

Kunne man evt opgradere til 3.4 hvis man faldt over en billig TTS ver 1.0...?

PeterDK
Posts: 112
Joined: Thu Dec 25, 2008 11:45 am
Location: Albertslund-Denmark

Post by PeterDK » Wed Jun 29, 2011 10:54 am

nej,

du skal starte med 3.0
AMD Phenom(tm) II X6 1055T Processor (6 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 8192MB RAM
Video: ATI Radeon HD5850 2G RAM
Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7600)
2008Fortius/2012Genius

tacxlund
Posts: 34
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:28 pm

Post by tacxlund » Wed Jun 29, 2011 7:26 pm

PeterDK wrote:nej,

du skal starte med 3.0
Fint, tak for svar :)

Skønt med sådan et forum hvor hjælp kan findes...

tacxlund
Posts: 34
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:28 pm

TTS3

Post by tacxlund » Wed Aug 24, 2011 9:40 am

Er lige nødt til at høre igen...

Jeg bruger Tacx Flow med opgraderig T1925 til Fortius og nu melder spørgsmålet sig om TTS3 vil fungere med denne opsætning under Win7 64bit eller...??

Har i erfaring med denne eller lign opsætning..??

På forhånd mange tak for svar :)

clucking
Posts: 504
Joined: Tue Dec 30, 2008 5:55 pm
Location: Denmark

Post by clucking » Wed Aug 24, 2011 3:19 pm

Så vidt jeg ved vil det fungere. Prøv at læse sidst i denne tråd viewtopic.php?t=10231&postdays=0&postorder=asc&start=60

tacxlund
Posts: 34
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:28 pm

Post by tacxlund » Wed Aug 24, 2011 5:38 pm

clucking wrote:Så vidt jeg ved vil det fungere. Prøv at læse sidst i denne tråd viewtopic.php?t=10231&postdays=0&postorder=asc&start=60
Tusind tak for tip og svar, det lader til at det kan lade sig gøre....

Fandt bekræftelse Bike24's hjemmeside:

https://www.bike24.net/1.php?content=8; ... ,69;mid=18

T1925 opdateringen er nu incl TTS3 software iflg beskrivelsen...

User avatar
Niels
Posts: 135
Joined: Fri Sep 16, 2005 4:43 pm
Location: Denmark
Contact:

Re: bedste set-up på Win7 64bit

Post by Niels » Sat Aug 27, 2011 8:53 am

tacxlund wrote:Hej alle,

Har nu fået en pc m win 7 64bit, og ville gerne høre jeres erfaringer med Tacx softwaren.

Jeg forstår at gl Fortius software ikke kan bruges på 64bit systemer, så hvad bruger i istedet...?

På forhånd mange tak for svar :)
Lige en sidebemærkning: Du vil ikke kunne bruge tredjeparts RLV i TTS 3.x da disse ikke understøttes. Indtil nu er det kun den gamle "Fortius" software der er kompatibel med tredjeparts RLV. En løsning er at installere dualboot med en XP og du har så mulighed for at bruge alle tredjeparts RLV(der findes ca. 25 freeware).

Niels

http://www.route4u.dk

:arrow: lige et hint, hvis du køber TTS3.4 hos http://www.sport-tiedje.dk/ og tilmelder dig deres nyhedsbrev får du en rabatkode på 40kr og de er ret hurtige til at sende softwaren
Last edited by Niels on Sat Aug 27, 2011 9:48 am, edited 1 time in total.

clucking
Posts: 504
Joined: Tue Dec 30, 2008 5:55 pm
Location: Denmark

Re: bedste set-up på Win7 64bit

Post by clucking » Sat Aug 27, 2011 9:42 am

Niels wrote:
tacxlund wrote:Hej alle,

Har nu fået en pc m win 7 64bit, og ville gerne høre jeres erfaringer med Tacx softwaren.

Jeg forstår at gl Fortius software ikke kan bruges på 64bit systemer, så hvad bruger i istedet...?

På forhånd mange tak for svar :)
Lige en sidebemærkning: Du vil ikke kunne bruge tredjeparts RLV i TTS 3.x da disse ikke understøttes. Indtil nu er det kun den gamle "Fortius" software der er kompatibel med tredjeparts RLV. En løsning er at installere dualboot med en XP og du har så mulighed for at bruge alle tredjeparts RLV(der findes ca. 25 freeware).

Niels

http://www.route4u.dk
Korrekt - det kan dog fint lade sig gøre at importere dem i TTS 3 (via TTS 2) fra det gamle Fortius - pege på AVI filmen under start og så er man jo kørende. Har dog lidt problemer med dem der er optaget i 4:3 format - deriblandt mine egne :(
Last edited by clucking on Sat Aug 27, 2011 10:53 am, edited 2 times in total.

User avatar
Niels
Posts: 135
Joined: Fri Sep 16, 2005 4:43 pm
Location: Denmark
Contact:

Re: bedste set-up på Win7 64bit

Post by Niels » Sat Aug 27, 2011 10:20 am

Korrekt - det kan dog fint lade sig gøre at importere dem i TTS 3 fra det gamle Fortius - pege på AVI filmen under start og så er man jo kørende. Har dog lidt problemer med dem der er optaget i 4:3 format - deriblandt mine egne
Hmm... ku' du ikke lige sende mig en mail - forstår ikke helt hvad du mener

tacxlund
Posts: 34
Joined: Fri Dec 31, 2010 6:28 pm

Re: bedste set-up på Win7 64bit

Post by tacxlund » Sat Aug 27, 2011 7:11 pm

Niels wrote:
Korrekt - det kan dog fint lade sig gøre at importere dem i TTS 3 fra det gamle Fortius - pege på AVI filmen under start og så er man jo kørende. Har dog lidt problemer med dem der er optaget i 4:3 format - deriblandt mine egne
Hmm... ku' du ikke lige sende mig en mail - forstår ikke helt hvad du mener mail@route4u.dk

Det var jo interessant, jeg var bestemt også interesseret i at vide hvordan man får 3. parts RLV til at fungere i TTS3, der er jo en del fine videoer derude... :)

Ville du evt også sende vejl/beskrivelse til: shlund@stofanet.dk

Som jeg lige forstår det, så er det en god idé at bibeholde sin ældre Fortius installation og så hente/bruge/køre diverse RLV derfra...??

Mvh og tak for gode råd :)

Weyhe.DK
Posts: 11
Joined: Mon Jul 25, 2005 4:23 pm
Location: Denmark

Post by Weyhe.DK » Wed Feb 22, 2012 9:09 am

Jeg finder det lidt synd, at i ende det hele i e-mail... Måske vi var andre der gerne ville se med :P

Niels

clucking
Posts: 504
Joined: Tue Dec 30, 2008 5:55 pm
Location: Denmark

Post by clucking » Wed Feb 22, 2012 6:45 pm

Weyhe.DK wrote:Jeg finder det lidt synd, at i ende det hele i e-mail... Måske vi var andre der gerne ville se med :P

Niels
Niels - vi går lidt forsigtigt frem vedr. emner som dette - ellers fjerner Tacx blot tråden ;-)

Men skriv til én af os, hvis der er noget af dette du er i tvivl om.
Shuttle XPC SX58H7 PRO
Intel i7-980 w. 6 Cores 3.33 GHz
16 GB Ram
GeForce GTX 750 Ti 2GB eVGA
Win 10 64 bit
500 GB SSD
Epson projector using 1980x1020
Neo running TTS and Bushido Smart running Tacx iPad app

Post Reply

Return to “Scandinavo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests